Εύρεση Πλάνου Για Παιδιά Που Ενηλικιώθηκαν

Οι αγορές για ασφάλειες ζωής για ενήλικες παιδιά δεν διαφέρουν από αυτές για ενήλικες ή ηλικιωμένους. Τα ζητήματα αναδοχής μπορεί να διαφέρουν λίγο αλλά ουσιαστικά τα αποσπάσματα ασφάλισης ζωής για ενήλικες παιδιά ακολουθούν την ίδια ρουτίνα.

Όπου βλέπουμε μια διαφορά είναι στα προκριματικά. Ορισμένες εταιρείες δεν σας επιτρέπουν να αγοράσετε περισσότερο από (2) φορές αυτό που έχει ο ενήλικος γονέας, άλλες εταιρείες ενδέχεται να χρησιμοποιούν άλλα πολλαπλάσια κάρτα υγείας Θεσσαλονίκη. Η αναδοχή λαμβάνει επίσης υπόψη τις δυνατότητες καταβολής ασφαλίστρου του ασφαλισμένου και κ.λπ.

Ενήλικα παιδιά

Υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή όταν οι εταιρείες λαμβάνουν αιτήσεις για παιδιά. Μια απλή εξήγηση στο πίσω μέρος της εφαρμογής κανονικά θα διευκολύνει όλους τους ανθρώπους. Όντας υπέρμαχος της ασφάλισης, αγόρασα ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τον 12χρονο γιο μου απλό για να τον ξεκινήσω από μικρή ηλικία και να κλειδώσω τα τέλη του για πάντα. Ξεκίνησε επίσης ένα μέτριο σχέδιο εξοικονόμησης ενσωματωμένο στην πολιτική.

Δυνατότητα Έκδοσης Εγγύησης

Συμπεριλάβαμε ένα χαρακτηριστικό για να είμαστε σε θέση να αγοράζω περισσότερα με την πάροδο των ετών σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα με τη δυνατότητα έκδοσης εγγύησης ότι εάν για κάποιο λόγο ο γιος μου δεν μπορούσε να πληροί τις προϋποθέσεις λόγω ενός ζητήματος υγείας η εταιρεία έπρεπε να εκδώσει το συμφωνημένο ποσό επιλογής. Κανονικά δεν θεωρούμε ότι αυτό το ζήτημα έχει τεθεί σε ισχύ, αλλά ήξερα ότι συνέβησαν τέτοια πράγματα.

Μαντέψτε τι, (20) χρόνια αργότερα ο γιος παντρεύτηκε. Μετά τον γάμο και τον καπνό ξεκίνησαν, αγόρασαν ένα διαμέρισμα, εγκαταστάθηκαν και ο γιος μου αποφάσισε να αγοράσει περισσότερη ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της περιόδου (20) πριν από το γάμο, είχε πονοκεφάλους ημικρανίας και το πρόβλημα δεν επιλύθηκε ποτέ γιατί ο γιατρός συνταγογράφησε τη βισκοδίνη για ανακούφιση από τον πόνο. Όταν ο Ρόμπερτ υπέβαλε αίτηση για τη νέα ζητούμενη πρόσθετη ασφάλιση, του είπαν όχι λόγω της προϋπάρχουσας κατάστασης.

Θυμηθήκαμε την επιλογή εγγύησης για την πολιτική που τον αγόρασα πριν από χρόνια και άσκησε αυτήν την επιλογή, εκδόθηκε όπως υποσχέθηκε με κανονική τιμή, χωρίς ερωτήσεις. Γι ‘αυτό και ενθαρρύνω σίγουρα οποιονδήποτε να βρει αποσπάσματα ασφάλισης ζωής για ενήλικες παιδιά. Δεν ξέρεις ποτέ τι μένει μπροστά.