Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας είναι παρόμοια με μια πιστωτική κάρτα κατά κάποιο τρόπο, αλλά έχει οφέλη όπως ασφάλιση υγείας και εκπτώσεις σε συνταγές και οδοντιατρική περίθαλψη. 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η κάρτα εκδίδεται από τον τοπικό Πανελλήνιο Σύλλογο, ώστε να μπορούν να λάβουν αποφάσεις για τα οφέλη που θέλουν να έχουν πρόσβαση οι κάτοχοι της κάρτας τους.

→ Η εναλλακτική Κάρτα Υγείας που προτείνουμε, δημιουργήθηκε στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς, για να παρέχει ιατρικές υπηρεσίες με χαμηλό κόστος

Αυτό είναι ένα προϊόν ιατρικής φροντίδας που παρέχει εξαιρετικό επίπεδο θεραπείας όταν δεν βρίσκεστε στο σπίτι.

Οι ασθενείς θα έχουν ένα βελτιωμένο σύστημα για τη λήψη ιατρικής περίθαλψης. Δεν υποτίθεται ότι το αντικαθιστά, απλώς διευκολύνει τους ανθρώπους να λαμβάνουν την απαραίτητη φροντίδα.

Παρέχει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων διαγνωστικών συμβουλών και θεραπείας σε ιδιωτικές κλινικές, με πολλούς γιατρούς και κρατικά νοσοκομεία (για την αποφυγή ουρών) σε μεγάλες, αλλά και μικρές πόλεις.

Πανελλήνια Κάρτα Υγείας

Σχετικά Με Την Πανελλήνια Κάρτα

Προστατέψετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα από αιφνίδια και απρόβλεπτα περιστατικά, που μπορεί να διαταράξουν την καθημερινή σας ζωή.

Μερικές φορές εμφανίζονται καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στη δουλειά ή στην προσωπική σας ζωή και πρέπει να πάρετε ελεύθερο χρόνο για να τις αντιμετωπίσετε. Θα ήταν αδύνατο για σας να συνεχίσετε να εργάζεστε έξω από τον πανικό που νιώθετε.

Μπορεί επίσης να μην έχετε πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες ή να μην μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για τους κανονικούς σας λογαριασμούς. Στην πανελλήνια κάρτα υγείας που σας προτείνουμε, αποζημιώνεστε για το οικονομικό μέρος οποιασδήποτε ζημίας προκληθεί από ατύχημα ή ασθένεια.

Περιστατικά που καλύπτονται από την πανελλήνια κάρτα υγείας:

  • Μόνιμη μερική ανικανότητα
  • Μόνιμη ολική ανικανότητα
  • Απώλεια ζωής
  • Ανικανότητα (πρόσκαιρη) για εργασία
  • Ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα
  • Μετα-νοσοκομειακό επίδομα
  • Έξοδα επείγουσας αερομεταφοράς
  • Ιατροφαρμακευτικά έξοδα