Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βασικές Πληροφορίες Για Τις Κάρτες Υγείας

 • από

Η κάρτα υγείας προσφέρει επισκέψεις για επείγοντα περιστατικά και δωρεάν εξετάσεις. Μπορείτε να είστε ανασφάλιστοι και να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της.

Πληροφορίες Για Τις Κάρτες

→ Δείτε την προτεινόμενη κάρτα φροντίδας υγείας και ταιριάξτε το πρόγραμμα σας στα μέτρα σας!

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ιατρικά έξοδα και είναι εντελώς δωρεάν. Απλώς πρέπει να πληροίτε ορισμένες προϋποθέσεις για να πληροίτε τις προϋποθέσεις και στη συνέχεια θα έχετε πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσίες σε οποιαδήποτε κλινική ή νοσοκομείο δέχεται την κάρτα στην περιοχή σας.

Παρέχει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και οπωσδήποτε επισκέψεις για επείγοντα περιστατικά, και περιλαμβάνει φυσικές εξετάσεις, οδοντιατρική περίθαλψη, οφθαλμολογικές εξετάσεις και συνταγές.

Τί Ακριβώς Είναι Μια Κάρτα Υγείας;

Πρόκειται απλά για ένα προϊόν ασφάλισης υγείας. Το παίρνεις από ασφαλιστικό φορέα και είναι σχετικά φθηνό, με μικρό μηνιαίο κόστος/μικρό κόστος συμμετοχής. Η κάρτα περιλαμβάνει προνόμια όπως προληπτική φροντίδα, η οποία δεν καλύπτεται διαφορετικά από την ασφάλιση.

Εκτός των άλλων, μπορείς να έχεις παροχές όπως:

 • Ετήσιο check-up
 • Ιατρικές επισκέψεις
 • Κάλυψη σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού
 • Εξετάσεις σε διαγνωστικά κέντρα

Σημειώστε ότι πέρα από την απόκτηση προσωπικής κάρτας υγείας μπορείτε να αποκτήσετε και οικογενειακή η οποία χορηγεί δωρεάν ιατρικές θεραπείες και εκπτώσεις.

Με Ποιόν Τρόπο Λειτουργεί;

Αν θέλετε να κάνετε αίτηση για κάρτα υγείας, χρησιμοποιήστε την προτεινόμενη μηχανή αναζήτησης, πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας και θα σας δείτε όλα τα σχετικά πακέτα και από εκεί μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Η διαδικασία αφού επιλέξετε την κάρτα που επιθυμείτε, συνήθως έχει ως εξής:

 1. Επιλέγετε γιατρό ή κέντρο διάγνωσης
 2. Καλείτε το κέντρο εξυπηρέτησης της ασφαλιστικής και κλείνετε ραντεβού
 3. Πραγματοποιείτε την επίσκεψη στον γιατρό ή το κέντρο υγείας, πληρώνοντας ένα μικροποσό

Σημαντικό: Να θυμάστε ότι υπάρχουν στην Ελλάδα κάρτες υγείας που παρέχουν δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς.

Γιατί Να Προτιμήσω Μια Κάρτα Υγείας;

Η απόκτηση κάρτας υγείας παρέχει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας πρόσβασης σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης. Σας δίνεται η ευκαιρία να επισκεφτείτε έναν γιατρό και να πάρετε την ιατρική φροντίδα που χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το σώμα σας και να αναπτύξετε νέες συνήθειες για να παραμείνετε υγιείς.

 1. Η διάγνωση μπορεί να είναι ακριβή. Ελέγξτε τις εξετάσεις και τα άτομα που θέλετε σε ένα διαγνωστικό κέντρο κοντά σας και λάβετε την ποιοτική σας φροντίδα σε ακόμα καλύτερη τιμή.
 2. Αν το πακέτο υπηρεσιών σας τα περιέχει, μπορείτε επίσης να λάβετε άλλα προνόμια όπως φυσιοθεραπεία, οδοντιατρική κάλυψη και καθοδήγηση διατροφής.
 3. Μπορείτε να αποφύγετε μεγάλους χρόνους αναμονής και ουρές για ραντεβού κλείνοντας τα ραντεβού σας online ή τηλεφωνικά.

Η πρόκληση της εύρεσης ασφάλισης ζωής για ενήλικα παιδιά είναι η ίδια όπως όταν αναζητάτε τη δική σας. Το κλειδί είναι να βρείτε ένα πρόγραμμα που προσφέρει πλήρη κάλυψη και χαμηλή μηνιαία πληρωμή.

Η επένδυση στην υγεία σας μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα μειώνοντας την ανάγκη για χειρουργική επέμβαση και θεραπεία στη συνέχεια. Η κάρτα υγείας σας δίνει ώθηση να φροντίσετε την υγεία σας, η οποία περιλαμβάνει και επένδυση στην πρόληψη!