Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πόσο Εύκολο Είναι Να Αποκτήσετε Μια Δωρεάν Προσφορά Ασφάλισης Ζωής;

  • από

Κάνοντας αναζήτηση στο KartaYgeias.gr για ασφάλιση ζωής, μπορείτε να πάρετε άμεσα μια δωρεάν προσφορά χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς.

➠ Κάντε κλικ εδώ: Κάρτα Υγείας Online

Για να αποκτήσετε τη δωρεάν προσφορά ζωής, συμπληρώνετε τη φόρμα στην ιστοσελίδας της εταιρεία. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι παρέχετε ειλικρινείς απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις για να πάρετε την ασφάλεια που χρειάζεστε.

Μόλις η εταιρεία παραλάβει το αίτημά σας για προσφορά δωρεάν ισόβιας διάρκειας, τότε ένας πράκτορας θα εξετάσει προσεκτικά την αίτηση και θα σας στείλει με email μια προσφορά βάσει του όρου της πολιτικής και του ποσού του επιδόματος θανάτου.

Πόσο Εύκολο Είναι Να Αποκτήσετε Μια Δωρεάν Προσφορά Ασφάλισης

Δεν πρέπει να βασίζετε την προσφορά που λαμβάνετε σε αυτήν ενός φίλου ή άλλου μέλους της οικογένειας, επειδή κάθε άτομο είναι διαφορετικό στις ανάγκες του/της. Επειδή αγοράζετε ασφάλιση ζωής χαμηλού κόστους, πρέπει να ζητήσετε δωρεάν προσφορές από τουλάχιστον τρεις ή περισσότερες εταιρείες.

Η Κάρτα Υγείας δημιουργήθηκε για να κάνει την υγειονομική περίθαλψη προσιτή σε όλους. Μπορείτε να είστε ανασφάλιστοι και να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα αυτής της κάρτας. Προσφέρει επείγουσες επισκέψεις και δωρεάν εξετάσεις, ώστε να μπορείτε να πάτε στο γιατρό με σχετικά χαμηλό κόστος.

Η Ασφάλιση Ζωής Ισχύει Μόνο Για Όσο Είναι Ενεργή

Στο τέλος της περιόδου, έχετε την επιλογή να ανανεώσετε το συμβόλαιο, αλλά ενδέχεται να μην το λάβετε με την ίδια τιμή που ξεκινήσατε. Αυτό συμβαίνει γιατί σίγουρα έχει αλλάξει η ηλικία σας και έχουν αλλάξει και οι ανάγκες σας σε ό,τι αφορά τον διακανονισμό. Ωστόσο, εξακολουθείτε να θέλετε να έχετε το καλύτερο δυνατό εύρος τιμών για μια πολιτική διάρκειας ζωής χαμηλού κόστους.

Δεν Χρειάζεται Να Έχετε Τέλεια Υγεία Για Να Πάρετε Δωρεάν Προσφορά

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αποκτήσετε ασφάλιση ζωής χαμηλού κόστους χωρίς καν να κάνετε ιατρική εξέταση. Ακόμα κι αν έχετε απειλητικές για τη ζωή ασθένειες, μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν προσφορά για ασφάλιση διάρκειας ζωής, αλλά μπορεί να μην είναι η ασφάλιση χαμηλού κόστους που ελπίζετε.

Αυτό συμβαίνει επειδή ανήκετε σε κατηγορία υψηλότερου κινδύνου και επειδή οι πιθανότητές σας να αποβιώσετε εντός της θητείας είναι πολύ μεγαλύτερες. Ακόμα κι αν τα ασφάλιστρα είναι λίγο υψηλότερα, πάλι αφήνετε κάτι για την οικογένειά σας και για να καλυφθούν τα έξοδα που θα προκύψουν.

Εάν σκέφτεστε να αποκτήσετε ασφάλιση ζωής διάρκειας, βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε μια δωρεάν προσφορά μέσα από την μηχανή αναζήτησης μας.

Όλοι Θέλουν Την Καλύτερη Προσφορά Ασφάλισης Ζωής

Οι πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με την καλύτερη προσφορά ασφάλισης ζωής είναι μόνο ένα κλικ μακριά όταν κάνετε αναζήτηση για ασφάλιση διάρκειας ζωής στο KartaYgeias.gr. Δεν χρειάζεται καν να γνωρίζετε τίποτα για τον ασφαλιστικό κλάδο για να λάβετε την καλύτερη προσφορά ζωής από μια διαδικτυακή ασφαλιστική εταιρεία.

Τόσες πολλές εταιρείες ασφάλισης ζωής έχουν διαδικτυακή παρουσία για την οποία μπορείτε να αγοράσετε οπουδήποτε από ένα έτος έως 30 χρόνια ζωής. Η διάρκεια ζωής είναι φθηνότερη από την ασφάλιση ολόκληρης ζωής, επειδή η οικογένειά σας εισπράττει διακανονισμό μόνο εάν αποβιώσετε κατά τη διάρκεια του συμβολαίου.

Εάν είστε ακόμα ενεργοί στην συνδρομή σας στο τέλος της περιόδου, τότε πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε ξανά ακολουθώντας τις βασικές αρχές για την καλύτερη προσφορά ασφάλισης ζωής.

Τί Να Εξετάσετε Πριν Καταχωρίσετε Αίτηση Για Ασφάλεια

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εξετάσετε την ασφάλιση διάρκειας ζωής. Εάν θέλετε να έχετε ασφάλιση ως προστασία για την οικογένειά σας, μπορείτε να αναζητήσετε την καλύτερη προσφορά στο KartaYgeias.gr και στη συνέχεια να αλλάξετε αργότερα σε μια ολοκληρωμένη που παρέχει 30 χρόνια όρους ασφάλισης ζωής ή σε όρους που διαρκούν για ολόκληρη τη ζωή σας. Ίσως θελήσετε επίσης να εξετάσετε την καθολική ασφάλιση ζωής που καλύπτει τα πάντα.

Για να αποκτήσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, πρέπει να λάβετε την καλύτερη προσφορά με μηνιαία ασφάλιστρα που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας. Συνήθως τα συμβόλαια ασφάλισης ζωής διάρκειας είναι 5, 10 ή 15 ετών, αλλά είναι δυνατό να λάβετε και προγράμματα ασφάλισης ζωής 30 ετών.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με πολλές εταιρείες για να λάβετε την καλύτερη προσφορά και να συγκρίνετε τις προσφορές από διαφορετικές εταιρείες (ανάλογα και με τον υπάλληλο που θέλει να κάνει καριέρα στον χώρο).

Αυτή η σύγκριση δεν περιλαμβάνει μόνο την κατώτατη τιμή, αλλά τη διάρκεια της θητείας, τα μηνιαία ασφάλιστρα και το ποσό του επιδόματος θανάτου που προσφέρει κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Μόνο τότε μπορείτε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με την προστασία που έχετε για την οικογένειά σας.

Ορισμένες εταιρείες θα σας δώσουν μια κάλυψη χωρίς ιατρική εξέταση. Εξαρτάται πραγματικά από τις απαντήσεις σας σε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με την ηλικία, το επάγγελμά σας και την υγεία σας, εάν λαμβάνετε ή όχι την καλύτερη προσφορά για τη ζωή σας. Όσο νεότερος είστε, τόσο καλύτερη προσφορά θα έχετε.


  1. An International Analysis of Life Insurance Demand – JSTOR
  2. Global: Life Insurance Retention Ratio By Country – Statista